29 / 04 / 2024

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...



İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağaza satışa sunuluyor.

Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağaza için satış ihalesi 14 Kasım 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Gedik Üniversitesi, Perpa da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Perpa Ticaret Merkezi'ndeki mağazaların büyüklükleri brüt 80 ile brüt 478 metrekare olarak belirlendi. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok 8. katta bulunan brüt 80 metrekare alanlı mağaza, 3 katlı ve boş durumda. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok 13. katta bulunan brüt 478 metrekare alanlı mağaza ise projesinde tek bölmeli olarak belirlenmiş durumda. Mevcutta 1 salon, 6 ofis bölmesi, mutfak bölmesi ve WC bölmesi bulunuyor. 

Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan mağazalar için geçici teminat bedelleri 63 bin Türk Lirası ve 330 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Gedik Üniversitesi, Perpa da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa sunulacak olan 80 metrekarelik mağazanın fiyatı 2 milyon 100 bin Türk Lirası, 478 metrekarelik mağazanın fiyatı ise 11 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. 

İhale, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü Kartal'da gerçekleştirilecek.  

İşte İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Perpa Ticaret Merkezi'ndeki mağaza satışına ilişkin verilen o ilan...


Geri Dön