01 / 05 / 2024

gedik yatırım piyasa analizi

gedik yatırım piyasa analizi

Gedik Yatırım Holding, BİST’ de işlem gören şirketler açısından 2013 yılının 3. çeyrek ve ilk 9 aylık dönem analizi raporunu yayınladı. Analiz raporunu haberimizde inceleyebilirsiniz...

Temettü yatırımında bu iki analize aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki temettü yatırımında nelere dikkat edilmeli? Piyasa analisti Umut Demir, X sosyal medya hesabında 2 analize dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İçinde kiracı olan evi almak mantıklı mı? Şimdi konuta yatırım zamanı mı? Aman dikkat!

Konuta yatırım yapacak kişiler, bu yatırımın mantıklı olup olmadığını araştırırken; kiracılı ev satın alma konusu da merak ediliyor. 61,2 bin takipçili Piyasa Kurdu / Borsa, X sosyal medya hesabından konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev ve iş yerleri yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? 

DASK teminatlarının piyasa şartlarına göre güncellenmemesi durumunda, deprem bölgelerinde, birçok kişi için, ev ve işyerlerinin yatırım aracı olmaktan çıkabileceği uyarısı geldi.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak...

Borsa yatırımı yapanlar aman dikkat! İslam Memiş resmen tarih verdi, 6000 puan olacak! Hemen bakın!

Borsa yatırımı yapanlar aman dikkat... Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş resmen tarih verdi, tam 6000 puan olacak! Hemen bakın...

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyardı! Bu yatırım aracı sizi zengin edecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyararak zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Buna yatırım yapan kazanacak!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı! Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli değerlendirmelerde bulunurken, özellikle ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı. Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek.

gedik yatırım piyasa analizi Haberi

gedik yatırım piyasa analizi


BİST’de işlem gören şirketler açısında 2013 yılının 3. çeyrek ve ilk 9 aylık dönem; genel anlamda ciro ve FAVÖK’lerin büyüdüğü ancak döviz kurundaki hızlı yükselmeler (TL, 3. çeyrekte, döviz sepeti karşısında %8 değer kaybetti) ve bunun döviz pozisyonuna yansımaları nedeniyle FAVÖK artışını net kârlarına yansıtamadığı bir dönem olarak görülmektedir. Holdingler tarafında FAVÖK azalışının, Sigorta şirketleri için ise genel bölüm teknik dengesindeki belirgin gelişmeler ile birlikte, net kârların büyüdüğü, GYO’ların ise hem ciro hem net kâr açısından pozitif seyrini sürdürdüğü bir dönem olmuştur. Özetle reel sektördeki hafif net kâr azalışına rağmen, FAVÖK ve cirolarda görülen büyümeler, 3. çeyrek dönemin beklendiği kadar kötü geçmediğini ifade etmektedir.

Raporun tamamına ulaşmak için