22 / 05 / 2024

gedikpaşa semti nerede

gedikpaşa semti nerede

19 kasım 1931 tarihli akşam gazetesinde yer alan haberde Gedikpaşa semtinde inşaatlar çoğalmış. Gedikpaşa'da altı büyük apartman yapılmış. Aynı zamanda sinema binası ve gazino da yapılacakmış

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü!

Fatih Gedikpaşa Caddesi Neviye Sokağı'nda, uzun süredir kullanılmayan 3 katlı binada çökme meydana geldi. Yıkılan binayı gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi.

3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

28 bin 50 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 3S Kale Avcılar'ın detayları belli oldu. 3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Eminönü'nün tamamı yayalaştırılacak!

Başkan Mustafa Demir, " Bizim hedefimiz Eminönü’nün hepsini yayalaştırmak. Mesela Gedikpaşa’yı Buenos Aires’e çevireceğiz. Çünkü Sultanahmet Meydanı’na otobüs gelip park ediyor. Buna da kimse ‘Dur’ demiyor. " dedi.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

İpoteğin kaldırılması davası nerede açılır?

Bir taşınmazın tapusu üzerine ipotek konularak, alacaklı borcunu güvence altına almış oluyor. Borç ödendikten sonra bu ipotek tapudan kaldırılabiliyor. Peki, ipoteğin kaldırılması davası nerede açılır? İşte yanıtı..

gedikpaşa semti nerede Haberi

gedikpaşa semti nerede

Yeni bir mahalle

Gedikpaşa'da apartımanlar ve sinema yapılıyor

Gedikpaşa semtinde inşaatlar çoğalmaktadır. Yerli bir sermayeder, Gedikpaşa'da altı büyük apartıman yaptıracaktır. Bu apartımanlardan biri ikmal edilmiş, ikincisinin inşasına başlanmıştır. Diğer apartımanlar yedişer kat olacaktır. 

Bundan başka apartımanların bulunduğu yerde büyük bir sinema binası da yapılacaktır. Bu bina son mimari tarzında çok zarif olacaktır.

Yeni yapılacak apartımanlardan birinin altında da bir gazino yapılacaktır.


Akşam Gazetesi 14 Teşrinisani (Kasım)1931


Abdullah Kutalmış...