28 / 04 / 2024

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?




Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede? 


Eyüp Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin birinci fazı 40 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşuyor. Planlanan ikinci fazın da açılması ile birlikte kiralanabilir alan 60 bin metrekareye ve mağaza sayısı 170’e ulaşacak. 


Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede? Axis İstanbul Eyüp mağazaları:

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nde kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?


Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede? 

Vatan Caddesi’nde yer alan anıt mezarın karşısında yükselen Axis İstanbul,  Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve metrobüse yakın konumda yer alıyor. 


Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?


Axis İstanbul metro ulaşımı:

Aksaray Havaalanı metrosunun Bayrampaşa durağı Axis İstanbul AVM'nin önünde yer alıyor.


Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Axis İstanbul AVM mağaza listesi: De facto, Greyder, İpekyol, Tuğba, Palette,  Kemal Tanca, LCW, Samsung, Kahve Dünyası, TeknoSA, Cinemaximum, Mavi Jeans, Flormar, Özsüt, Hotiç, FLO, Aker, Dockers, Divarese gibi mağazaların yer aldığı Axis İstanbul 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edildi.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön