18 / 07 / 2024

gediz belediyesi Cadde İş Merkezi ihalesi

gediz belediyesi Cadde İş Merkezi ihalesi

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçenin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesindeki Memurlar Kulübü ve Şehir Kütüphanesinin bulunduğu iki binanın yıkılması ile bu arsaya Cadde İş Merkezi inşa edeceklerini söyledi..

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kurası 18 Ekim'de!

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Yıldırımda dönüşüm altyapı hamleleriyle değer kazanıyor!

Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştirirken bir yandan imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da hızla sürdürüyor

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

gediz belediyesi Cadde İş Merkezi ihalesi Haberi

gediz belediyesi Cadde İş Merkezi ihalesi

Kütahya Gediz Belediyesi, Cadde İş Merkezi yapımı için ihaleye hazırlanıyor. Cadde İş Merkezi projesi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçenin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesindeki Memurlar Kulübü ve Şehir Kütüphanesinin bulunduğu iki binanın yıkılması ile kazanılacak alanda Cadde İş Merkezi adıyla büyük bir projeyi daha Gediz’e kazandırmayı planladıklarını söyledi.


Belediye imkanları ile kat karşılığı olmadan yapmayı planladıkları Cadde İş Merkezi için ihale hazırlıklarına devam edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Genel olarak bahsetmek gerekirse 22 adet işyeri ile 6 dubleks ve 5 normal olmak üzere 11 konutun bulunacağı iş merkezi, Bodrum, zemin, asma kat, 1 ve ikinci kat ile dubleks katından oluşacaktır. 3 bin 995 metrekare inşaat alanına sahip olacak iş merkezi önümüzdeki nisan...