29 / 04 / 2024

gediz umurbey mahallesi toki

gediz umurbey mahallesi toki

TOKİ Kütahya Gediz Umurbey Mahallesi'nde 192 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut Konak'taki 31 parselin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak'taki Kuruçay ve Umurbey Mahallesi'nde yer alan 31 adet parsel ile ilgili olarak hazırlatılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Gemlik Umurbey'deki yol çalışmaları tamamlandı!

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde başladığı yol genişletme, kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

Emlak Konut'tan İstanbul ve İzmir'deki parsellerin değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsel ve İzmir İli, Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsele ilişkin yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir'in Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi'nde bulunan İzmir Kruvaziyer Limanı Alanına yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

İzmir Yük Limanı imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi'nde bulunan İzmir Yük Limanı Alanına yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Gemlik'te 2.4 milyon TL'ye satılık zeytin işletme binası!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Umurbey'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Belediyesi, Umurbey Mahallesi'nde toplam 4 milyon 900 bin TL bedelle, konut dışı kentsel çalışma alanı ve ticaret alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihalesi 21 Nisan'da yapılacak...

Konak Tan Mahallesi 2.5 aydır elektrik sıkıntısı yaşıyor!

Konak'ta Tan Mahallesi 841 Sokak'ta ikamet eden mahalle sakinleri 2,5 aydır yanmayan sokak lambaları yüzünden zor günler yaşıyor. Defalarca Gediz A.Ş'yi aradıklarını belirten vatandaşlar, hiçbir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediğini öne sürdü.

Umurbey'in alt yapısı yenileniyor!

Gemlik'e bağlı Umurbey Mahallesi'nin altyapısı baştan sona yenileniyor. Umurbey'in kuruluşundan bu yana zeytinliklere ve Karsak deresine verilen kanalizasyon suları Gemlik Belediyesi tarafından ana şebekeye bağlanacak.

Sakarya Yenimahalle ve Küpçüler Mahallesi yeniden dönüşecek!

Sakarya Erenler İlçesi sınırlarında yer alan Yenimahalle ve Küpçüler Mahallesi riskli alan olarak ilan edildi. Her 2 mahalle de yeniden dönüşecek...

Bayrampaşa Vatan Mahallesi riskli ilan edildi!

16/05/2013 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren kanunla Bayrampaşa Vatan Mahallesi riskli alan ilan edildi....

gediz umurbey mahallesi toki Haberi

gediz umurbey mahallesi toki


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Gediz Umurbey Mahallesi'nde 192 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün yapılıyor.


İhale bugün saat 14.30'da yapılacak.T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek. İhalede yer teslim itibariyle 570 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için