05 / 05 / 2024

gedize toki ev yapacak mı

gedize toki ev yapacak mı

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, "TOKİ ile konutların inşa edileceği arsaların tapu devri gerçekleşmiştir. İlçemizde 4.Etap 353 konut gerçekleştiriliyor" dedi.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlardan bazı şartlar aranıyor. Peki Üzerinde gayrimenkul kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ'den 6 bin 227 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1024 konutu satışa çıkarıyor. Projelerden 6 bin 227 TL peşinat ve 253 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 295 TL taksitle ev fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Ağustos ayı içerisinde 1.180 konutu satışa çıkardı. Projeler için en düşük taksit bedeli 295 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Ağustos ayı içerisinde 1.180 konutu satışa çıkardı. Projeler için en düşük peşinat bedeli 10 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da 63 aile ev sahibi oldu!

TOKİ Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşa ettiği konutların kura çekilişini dün gerçekleştirdi. Aileler peşinatsız ev sahibi oldu...

TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı binlerce konutu satışa çıkardı. Peki TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

gedize toki ev yapacak mı Haberi

gedize toki ev yapacak mı
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile 4.sünü gerçekleştireceğimiz konutların hak sahiplerini 07 Mart 2016 tarihinde belirlemiştik. İlçemiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapılacak olan 2+1 Toplamda 258 asil+52 yedek ve 3+1 toplamda 95 asil+19 yedek 353 konut için 31 Mayıs 2016 tarihinde ihalesi gerçekleştirildi. Yapılan ihale sonucunda Aybar İnşaat yüklenici firma olmuştur. Yüklenici firma yetkilileri bizleri ziyaret ederek memnun etmişlerdir. TOKİ ile konutların inşa edileceği arsaların tapu devri gerçekleşmiştir. İlçemizde 4.sünü gerçekleştireceğimiz 4.Etap 353 konutun yanı sıra ayrıca büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Konutlar 2+1 ve 3+1 gibi farklı planlarda zemin+4 ve zemin + 5 yüksekliklerinde inşa edilecek. Konutların 258'i (52 yedek) 2+1 planında tasarlanırken,...