27 / 04 / 2024

Geir Age Langeland

Geir Age Langeland

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi, Geir Age Langeland tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beykoz, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Vasıly Yatskov tarafından kuruldu.

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Age Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Age Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Gedik tarafından kuruldu. 

Age İnşaat cirosunu artıracak!

Ağırlıklı altyapı inşaatları müteahhitliği olmak üzere, inşaat, enerji üretimi, enerji ticareti ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Age Holding, 2015 yılı sonunda 1 milyar dolar ciro bekliyor.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

New Age Clinic, renklerle oluşturulan estetik!

Birbirinden farklı fonksiyonlara ve ölçeklere sahip, mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

İç mimari projeler üreten Iglo Architects New Age Clinic'i tasarladı!

Mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

Atilla Önen kimdir?

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi, Geir Age Langeland tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beykoz, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Sandvik İnşaat, bölge ülkelerine Türkiye'den hizmet veriyor!

Sandvik İnşaat Türkiye Genel Müdürü Rıza Toprakçı, " Son olarak Age inşaat 'ın Gürcistan'da üstlendiği ' HES projesinin yapımında Sandvik jumboları tercih edildi " dedi

AGE, Ankara Film Festivali'nde Sanat Sokağı'na sponsor!

Festival kapsamında üç yıldır, devam eden ve AGE İnşaat ve Ticaret Aşž 'nin  sponsorluğunu üstlendiği Sanat Sokağı etkinlikleri yine yerini alacak

5 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Torıum, Age İnşaat, Remax, Realty World ve İmşat İnşaat, teknik müdür, gayrimenkul danışmanı, mühendisi ve inşaat şefi gibi elemanlar arıyor

Geir Age Langeland Haberi

Geir Age Langeland
Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi, Geir Age Langeland tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali, ihracı, 2- Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak, ve bunları yan mamul veya yan sanayi ürünü...