10 / 05 / 2024

geka denizli projeleri

geka denizli projeleri

Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzaladı. ‘2013 Yılı Alternatif Turizm Destek Programları” çerçevesinde yapılan sözleşme imza töreni Denizli Colossae Hotel’de yapıldı...

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Denizli'ye dev alt yapı projeleri geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 mahalleyi kapsayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev alt yapı projelerinin temel atma töreni gerçekleşti.

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

geka denizli projeleri Haberi

geka denizli projeleri


Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzaladı. ‘2013 Yılı Alternatif Turizm Destek Programları” çerçevesinde yapılan sözleşme imza töreni Denizli Colossae Hotel’de yapıldı. Törene Denizli Vali yardımcısı Alp Aslanargun, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken(AYTO), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası(MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş ve sözleşmeye taraf olan kurum temsilcileri katıldı.


GEKA Genel Sekreteri Alata, 2009 yılında kurulan ajanslarının 2010 yılında aktif olarak faaliyete geçtiğini 4 yıla yaklaşan bu zaman diliminde bölgelerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip ettiklerini söyledi. Alata, "Bu süreçte bölgeyi ve yerel dinamikleri çok daha yakından tanıdık. Edindiğimiz tecrübeler ve kurumsal kapasite birikimleri sayesinde bundan sonra çok daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolculukta bize yol gösterecek Bölge Planımızı...