27 / 05 / 2024

Geleceği Tasarla proje yarışması

Geleceği Tasarla proje yarışması

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik “Geleceği Tasarla” çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul’da ağırladı. Öğrencilere, Rönesans’ın ‘Yalın İnşaat’ prensipleri ve yeşil binalar hakkında bilgi verildi.

Doların 2 hafta sonra geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki 2 haftada yükseleceği rakamı açıkladı. Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek. Borçlu olanların kapatma adımı atmalarını öneren Geçer, dolar yatırımının bu dönemde uygun olabileceğini vurguladı. Doların geleceği hakkında meraklı olanlar için kritik b

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin! Dolar ne kadar olacak?

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Gram altının geleceği en dip seviye tek tek açıklandı! Gram altını olanların resmen dünyası karardı! Hemen bakın!

Gram altının geleceği en dip seviye tek tek açıklandı... Gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın.

Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar dolar kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca kişinin asıl merak ettiği ise doların ne kadar olacağı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Gümüşün geleceği rekor seviye belli oldu! İslam Memiş resmen net rakam verdi! Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş net rakam vererek, gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak! Gümüş fiyatları bu kadar olacak!

Otomobil tutkunları Santa Fe Hibrit’le geleceği yeniden kuruyor! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Otomobil tutkunları Santa Fe Hibrit’le geleceği yeniden kurmanın peşinde. İşte 12 Şubat 2023 Santa Fe Hibrit fiyat listesi…

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda yatay seyreden doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı

Fed'in 25 baz puanlık faiz kararından sonra dolar/TL, 18,80'den işlem görürken euro/TL kuru 20,74 TL'ye kadar yükselerek rekor tazeledi. Peki euro/TL yükselmeye devam edecek mi? ''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı!

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik son gaz devam ederken, vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak.

Geleceği Tasarla proje yarışması Haberi

Geleceği Tasarla proje yarışması

15 üniversiteden İstanbul’a gelen 15 genç, Rönesans Holding’in, LEED sertifikalı projelerini gezdi, yeşil bina ve çevre dostu sistemleri konusunda bilgi aldı Yarışmaya başvuran öğrenci sayısı 2 ayda 1,000’e yaklaştı, 27 üniversitede 2,500 öğrenciye seminer verildi.



Projelerinde insan unsurunu önde tutan ve yetişmiş insan gücünün önünü açmayı hedefleyen Rönesans Holding, üniversiteler arasında düzenlediği ve yoğun başvurunun görüldüğü “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması kapsamında 15 üniversiteden gelen 15 genci İstanbul’da ağırladı, projelerini gezdirdi.


Uluslararası piyasalarda küresel bir oyuncu haline gelen ve Türk inşaat sektörünü dünyanın 16 farklı ülkesinde başarıyla temsil eden Rönesans, düzenlediği gezi programıyla, kuruluşundan bu yana geçen 21 yılda geldiği aşamayı gençlerle paylaştı. İstanbul programıyla, gençlere Holdingin inşaat ve mimarlık alanlarındaki yenilikçi yaklaşımının ve dinamizminin aktarılması, aynı zamanda geleceğin mühendis ve mimarlarının...