29 / 04 / 2024

Geleceğin evleri Gök küresi evler

Geleceğin evleri Gök küresi evler

"Ağaç evi"nde Uzay Yolu Teknolojisi.. Güneş enerjili, 360 derece manzaralı, Wi-Fi ve soğuk içecek sunuyor. Jono Williams adındaki mühendisin Yeni Zelanda'da inşa ettiği ev geleceğin dünyasına bir pencere açıyor.

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Başakşehir'de metro inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Başakşehir'de metro inşaatı sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda enkaz altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti.

Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi inşaatında sona gelindi!

Sabiha Gökçen Havalimanında, Selçuklu mimarisine göre inşa edilen caminin inşaatında sona gelindi. Caminin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Cemal Gökçe: Kurallara uygun olarak inşa edilen yapı çökmez!

Dün İstanbul Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çökerek bir kişinin ölümü neden olmuştu. Konu hakkında açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe kurallara uygun olarak inşa edilen yapıların çökmeyeceğini söyledi. 

Başakşehir'de inşaatta göçük!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Gökşin Durusoy: Start up’lara yatırım yapacağız!

Akiş GYO Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, yaptığı açıklamada, perakende alanındaki start up’lara yatırım yapmayı amaçladıklarını söyledi.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak!

"Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak" diyen AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Aydın, "Yatay mimari kültürel değerlerimizi de geleneklerimizi de daha güçlü yaşamamızı sağlayacak" şeklinde konuştu...

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Geleceğin evleri Gök küresi evler Haberi

Geleceğin evleri Gök küresi evler

The Skysphere (Gök Küresi) isminin verildiği ev bir merpenle ulaşılan dairesel tek bir odadan ibaret. 



Ev, şık tasarımı ve güzel manzarasının yanı sıra kullanılan enerjiyi de güneş panellerinden sağlıyor. Geleceğin ağaç evinde yüksek hızlı internet kullanıyor ve ruh halinize göre aydınlatma yapabiliyorsunuz. 




Geleceği şimdiden yaşamaya başlayacağınız evde bir akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilebilen kablosuz ses sistemi, soğuk içecek makinası ve parmak izi girişi de mevcut.