06 / 07 / 2024

Gelecek Çalıştayı ne zaman

Gelecek Çalıştayı ne zaman

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Kanal İstanbul Çalıştayı'ndan ne çıktı?

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda bazı konuşmacılar "Projeyle çevresel boyut, su ve ekoloji boğazın doğal akış dengesi bozulacaktır" derken, projenin toplumsal boyutunun göz ardı edildiği vurgulandı...

Milletle alay eder gibi Kanal İstanbul çalıştayı düzenlediler!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ünal, "Biz diyoruz ki 'Kanal İstanbul'u yapalım', çıkmışlar böyle adeta milletle alay eder gibi çalıştay düzenlemişler. Çalıştayda konuşmacı olarak, bilim insanı olarak çağrılmış akademisyenlerin ne jeoloji ile ilgisi var ne çevre ile ilgisi var" dedi...

Kanal İstanbul Çalıştayı’na bu çağrı damga vurdu!

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, harcanacak 75 milyar TL'nin “ranta değil sorunların çözümüne” ayrılmasını istedi. İYİ Parti lideri Akşener, Kanal’ın bir intikam projesi olduğunu söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu da “Sesinizi yükseltmeyin” çağrısı yaptı.

Türkiye’nin Depreminde 20'nci Yıl Çalıştayı 6 Nisan'da!

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Emlak komisyonuna ‘çalıştay’ önerisi!

Emlak komisyonlarına düzenleme getirecek olan Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için, kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketleri çalıştay önerisinde bulundu.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

İnşaat sektöründe iki bakanlı çalıştay!

İnşaat sektörünün öncü temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Maliye Bakanı Ağbal bir araya geldi. 2 saat süren inşaat çalıştayında önemli açıklamalarda bulunuldu.

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

Gelecek Çalıştayı ne zaman Haberi

Gelecek Çalıştayı ne zaman

İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı ve Travma ve Afet Ruh Sağlığı Çalışmaları Derneği (TARDE), “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. 

Çalıştay, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinin 10.yılında “Türkiye'nin Afeti” adı ile Kocaeli'de gerçekleştirilmiş olan etkinliklerin, beklenen İstanbul Depremi'nin de etkisiyle 20. yılında İstanbul'a taşınması fikrinden yola çıkılarak planlandı.

Olası bir depreme dikkat çekmek ve gerekli önlemleri tartışmak için düzenlenen çalıştay, farklı afet ve toplumsal travmalarda uzun yıllar çalışmalara devam eden birçok uzman ismi bir araya...