10 / 05 / 2024

Gelecek Reflex açık adres

Gelecek Reflex açık adres

Gelecek Reflex projesinde konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi!

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi en düşük 169 bin TL'den başlıyor. Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da iki blok olarak yükseliyor...

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri ne zaman?

Gelecek Reflex Tuzla nerede?

Toplamda 102 adet daireden oluşan Tuzla Gelecek Reflex projesi Gelecek Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Gelecek Reflex Tuzla nerede?

Van depreminden sonra 20 bin aşkın konut yapıldı!

Van depreminden sonra bir yıl içinde mucizevi şekilde 20 bini aşkın konutu orada yapan, yapma kudretine sahip olan bir iktidar olduklarını vurgulayan Davutoğlu, "Her ev onarılacak, her okul eğitime açılacak, her sokak emniyetli hale gelecek." dedi.

Çanakkale açık hava müzesi olacak!

Türk askerinin 'Çanakkale geçilmez' sözüyle destanlaştığı Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesi niteliğiyle yeniden düzenlenerek bölge gelecek nesillere daha iyi koşullarda miras bırakılacak.

1985 yılında Ragıp Paşa Köşkü, Arap milyarderlerine karargah olacakmış!

Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan ve restore edilen Ragıp Paşa Köşkü, ülkemize gelecek Suudi Arabistan Kral ailesine ve petrol milyarderi turistlerin karargahı olacakmış.

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Hilton, Bomonti'de gelecek ay açılacak otelin işletmesini aldı!

ABD'nin ünlü otel zinciri Hilton, İstanbul'un en büyük otelinin işletmecisi oluyor. IC Holding'in Bomonti projesindeki, gelecek ay açılacak 837 odalı otel için anlaşan Hilton, İstanbul'a adım attıktan 57 yıl sonra 2 bin odayı geçmiş olacak

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin evi 5 bin liraya kiralık!

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi boşanma kararıyla evlerini boşalttı. Söz konusu villaya aylık 5 bin lira kira istiyorlar

Anka Yapı'nın Soğanlık projesi çok yakında satışa çıkıyor!

Anka Yapı'nın Soğanlık'ta hayata geçirdiği Anka Kule projesi çok yakında satışa çıkıyor...

Gelecek Reflex açık adres Haberi

Gelecek Reflex açık adres

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Gelecek Reflex projesi 6 katlı iki blokta toplam 102 konuttan oluşuyor. Proje Gelecek Yapı imzasıyla yükseliyor.


İnşaat alanı 12 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 150 metrekare olan Gelecek Reflex Tuzla projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor. Projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. 


Gelecek Reflex Tuzla projesi konum olarak Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 7 dakika ve Okan Üniversitesi’ne 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Gelecek Reflex daire fiyatları!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunan Gelecek Reflex projesinde 1+1 daire fiyatları 169 bin TL’den, 2+1 daire fiyatları ise...