04 / 05 / 2024

gelecek reflex satılık daireler

gelecek reflex satılık daireler

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi en düşük 169 bin TL'den başlıyor. Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da iki blok olarak yükseliyor...

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları!

Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları minimum 169 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indiirm sağlanıyor...

Konforia Soyak satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Konforia Soyak satılık 1+1 'lerde fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık daireler Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek.

Velvet Towers Kadıköy satılık!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 26 kat 3 blok halinde yükselecek. Velvet Towers Kadıköy satılık toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Fikirtepe Velvet Towers satılık!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 3 blok halinde inşa edilecek. Fikirtepe Velvet Towers satılık 1.250 adet daireden meydana gelecek.

Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde inşa edilecek. Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Çamder İnşaat Maltepe satılık!

Toplam 40 daireden meydana gelecek olan Çamder İnşaat Maltepe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösterecek. Satışlar 2 ay sonra başlayacak.

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...

Referans Tuzla satılık!

Referans Tuzla Konutları Gelecek Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçiriliyor. 126 konuttan ve 250 metrekarelik mağaza alanından meydana gelen projenin satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

gelecek reflex satılık daireler Haberi

gelecek reflex satılık daireler

İnşaat alanı 12 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 150 metrekare olarak belirlenen Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor. Gelecek Reflex projesi 6 katlı 2 blok olarak planlanıyor.

 
1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Reflex Tuzla projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Yüzde 70'i tamamlanan Tuzla Gelecek Reflex projesinde teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.
 
Gelecek Reflex Tuzla lokason olarak;

Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, 
Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, 
E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, 
Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, 
Sabancı Üniversitesi’ne 7 dakika 
Okan Üniversitesi’ne 10 dakika mesafede yer alıyor. 

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi! 
Tuzla Gelecek Reflex fiyatları; 1+1 dairelerde 169 bin TL’den, 2+1 dairelerde ise 239...