18 / 05 / 2024

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul adres

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul adres

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toköz, Burhan Tanrıverdi, Fatih Taşdemir, Hayrettin Ankay ve Raşit Fidan tarafından kuruldu.

Vatandaşlar tasarruf şirketlerinin tasfiye sürecinde ne yapmalı?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, tasarruf finansman şirketleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Tasarruf şirketlerinin tasfiye sürecinde öncelik vatandaşların ödemelerinin tahsil edilmesi olacak" dedi.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 18 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 479 bin 750  TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe rekor beklentisi!

Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. Peki sektörü gelecek günlerde neler bekliyor? Sektör temsilcileri konuyla ilgili konuştu ve beklentilerini açıkladı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul adres Haberi

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul adres

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toköz, Burhan Tanrıverdi, Fatih Taşdemir, Hayrettin Ankay ve Raşit Fidan tarafından kuruldu.

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaat onarım yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik...