04 / 05 / 2024

Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası

Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası

Dördüncü Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final maçları sonucunda yarı finale kalan siteler belirlendi.Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği 11 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftar yemeği etkinliği düzenliyor. Geleneksel iftar yemeği 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Fatih'te gerçekleştirilecek.

Podgorica Futbol Evi açıldı!

Karadağ Futbol Federasyonu tarafından, başkent Podgorica'da inşa edilen "Futbol Evi", düzenlenen törenle açıldı.

Arsenal Türkiye'de futbol okulu açıyor!

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, Türkiye'de futbol okulu açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 24 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

Alanya'ya yeni futbol sahası!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde Sadullahoğlu Futbol Sahası’na 50x95 metre ebatlarında çim saha yapımı çalışmalarına başladı. Drenaj ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü sahanın 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kocasinan'a 956 bin TL'lik futbol sahası!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki futbol sahası sayısını arttırmaya devam ettikleri belirtti. Kocasinan Belediyesi bu çerçevede 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işi ihale etti.

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Zürih FIFA Dünya Futbol Müzesi açıldı!

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

Siteler'in mobilya sektöründe etkisi yüzde 10!

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

Hayri Bulut: Siteler yeniden inşa edilsin!

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası Haberi

Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası

Hidayet Türkoğlu Spor Tesislerinde gerçekleşen maçlarda Kiptaş Hadımköy Ömerli Rakibi Kiptaş Kayabaşı nı 4 2 mağlup ederken Real İstanbul rakibi Halkalı Açelya ya 3 1 Mağlup oldu 


Turnuvanın iddalı takımlarından biri olan Kiptaş Topkapı Merkez çeyrek finalistler arasında tek özel site olan N Towers Konutlarına 5-2 yenilirken turnuvada geçtiğimiz cuma akşamı Çeyrek Finale kalan ertesi gün rakibi Kiptaş Esenyurt 4. Ve 5. Etabı eleyerek Kiptaş Silivri Bölgesi ise rakibini 5 2 yenerek sonuncu yarı finalist oldu

 Gelecek cumartesi günü Kiptaş Hadımköy Ömerli  Halkalı Açelya Akasya ile yarıfinalde karşılaşacak .Turnuvanın diğer Finalistini ise Kiptaş Silivri Bölge ve N Towers Konutları karşılaşması sonucu...