29 / 04 / 2024

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...




Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve eşi Nevra Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kafeteryadan çocuk oyun alanına

Siteler Parkı’nın 518 bin lira bedelle ihale edildiğini ve 150 takvim günü olarak projenin tamamlanmasının öngörüldüğünü belirten Başkan Ergün, “150 gün diyoruz ama yaptığımız tüm işler belirlediğimiz günden çok önce tamamlanıyor. Bu projemiz de inşallah bir aksilik çıkmazsa öyle olacak. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik hizmet alanına sahip olan Siteler Parkı’nın daha güzel bir görünüme kavuşması için tüm ayrıntılar düşünüldü. Siteler Parkı, 65 metrekarelik kafeterya, 155 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metre yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan ve 12 adet oturma bankı ile baştan aşağı yenilecek” dedi.

Başkanla ‘öz çekim’

Konuşmanın ardından eller semaya açılarak dualar okundu. Okunan duaların ardından Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve protokol üyeleri ile butona basarak, temele ilk harcı döktü. Ardından protokol üyeleri, çalışmanın kazasız belasız bir şekilde ilerlemesi için de temele nazar boncuğu attı. Temel atma töreninin ardından Başkan Ergün, kendisiyle ‘öz çekim’ yapmak isteyen Sarıgöllü bir çocuğu da kırmadı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön