27 / 04 / 2024

Çorlu Trio Park'ın temeli atıldı!

Çorlu Trio Park'ın temeli atıldı!

Trio Park’ın temeli atıldı. Orakçı Yapı firmasının sahibi Barış Orakçı ve Satış Müdürü Evren Akıllı tarafından açılış kurdelesi kesildi..




Satış ofisi ve örnek daire açılışı yapılırken temel atma törem de gerçekleştirildi. Orakçı Yapı ve firmalını Çorlu’da startını verdiği Trio Park projesi ile ilgili olarak bilgiler veren Orakçı Yapı Satış Müdürü Tümer Bucaklı: “Orakçı Yapı Orakçı Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerden biri. İnşaat sektöründe ilk ticari faaliyetimize alt yapı işleri ile başladık.


Bu tecrübeden yola çıkılarak gruba ait arsaların yatırını projelerine dönüştürülmesi karan afiııdı. Böylece Orakçı Yapı yem konut projelerine hayat vermeye başladı” dedi. Bucaklı: “Orakçı Yapı sektörde yetişmiş üç kuşağın tecrübesini ve geleneklerim içinde bulundurup kendilerinden çok daha uzun yaşayacak projeler gerçekleştirmeyi amaç ecliııdi. Bu amacı gerçekleştirmek içiıı grup şirketlerinin genelinde benimsenmiş ilkelerin tamamım bünyesinde barındıran bir anlayışla ilk koııut projesme başladı” diye konuştu.


Trio Park – Çorlu projesinin Emlak Konut bölgesine yeııi bir soluk getireceğini de sözlerine ekleyen Tümer Bucaklı: “Orakçı Yapı Çorlu’da da inşaat kalitesi ve üstüıı standartlarıyla farkım hissettirecek. Kafeteryası, kapalı çocuk parkı, okuma salonu. kütüphanesi, tavla-satranç odası ile TrioPark-Çorlu, iç mekanlarda da ev sahiplerinin sosyal hayatı keyifle yaşayabilmeleri içiıı eksiksiz bir yaşam konsepti sunuyor. Kalabalık toplantılara ev sahipliği yapacak toplantı salonuyla da fark yaratıyor.


TrioPark-Çorlu sporun yaşama katacağı sağlığı önemseyerek, modern teknoloji ürünü spor aletleriyle donatılmış kapalı spor salonu, yoga-pilates alanları, vitamin barı. masaj salonu ve saunası ile şehir hayatının karmaşasından uzak. huzurlu bir yaşam alanı yaratıyor. 4 mevsim havuz keyfi sunacak olan TrioPark Çorlu projesinde ısıtmalı açılabilir sistemli kapalı yüzme havuzu ile dört mevsim suyuıı tadını çıkartmak mümkün olacak.


Özel güvenlik görevlileri ve kapalı sistem kameralar ile 24 saat izlenecek olaıı TrioPark-Çorlu’da huzurlu bir hayat konuklarımızı bekliyor. TrioPark-Çorlu’da. çocuklar güvenli bir ortamda çok iyi vakit geçirecek. Çocuklar açık ve kapalı oyun parklarında gönüllerince oynayacak, yeşil alanlarda özgürce koşacaklar. Dilerlerse dört mevsim havuzun tadıııı çıkarabilecekler” şeklinde konuştu. Levent Silistre Orakçı Yapı firması tarafından Çorluda Emlak Konutları Mevkinde yer alan Trio Park ProjesVnin temel atma töreni ve satış ofisi ile örnek daire açılışı gerçekleştirildi.


Avrupa Yakası


Geri Dön