09 / 05 / 2024

Çorlu Trio Park temel atma

Çorlu Trio Park temel atma

Trio Park’ın temeli atıldı. Orakçı Yapı firmasının sahibi Barış Orakçı ve Satış Müdürü Evren Akıllı tarafından açılış kurdelesi kesildi..

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

Çorlu Cumhuriyet Parkı arazisinin imarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Cumhuriyet Parkı'nın bulunduğu arazinin imar planının değiştirileceği iddiasını TBMM gündemine taşıdı..

Kadir Albayrak Çorlu’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi!

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Çorlu Doğu Şefliğini ziyaret ederek personelin geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, 2016 yılı çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çorlu Alipaşa Parkı'nın yapımı tamamlandı!

Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi'nde yapımı tamamlanan parka 'Alipaşa Parkı' adı verildi. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2.571 metrekare toplam ve 742,50 metrekare yeşil alana sahip.

Çorlu Memduh Şevket Esendal Parkı hizmete açılacak!

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazımiye Mahallesi’nde park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Memduh Şevket Esendal Parkı, çalışmaların tamamlanmasının ardından kısa süre içinde hizmete sunulacak.

Çorlu Emlak Konutları bölgesine yeni park alanları yapılacak!

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçe genelinde yer alan parkların bakım ve düzenlemelerini yaparken diğer yandan ise yeni park alanları açıyor.

Çorlu Trio Park'ın temeli atıldı!

Trio Park’ın temeli atıldı. Orakçı Yapı firmasının sahibi Barış Orakçı ve Satış Müdürü Evren Akıllı tarafından açılış kurdelesi kesildi..

1993 yılında Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış!

1993 yılında İstanbul, 2000 yılı Olimpiyat oyunlarına talip olmuş. 2000 yılı olimpiyatları için İstanbul'da 4 bin 893 hektarlık alana Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış. Çorlu ve Pendik'e de iki havaalanı yapılacakmış.

Kaya Park Çorlu teslim tarihi!

Konutların metrekaresi 1,600 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Kaya Park Çorlu teslim tarihi kapsamında daireler 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Kaya Park Konakları iletişim!

Tekirdağ Çorlu'da Emlak Konut bölgesinde yaşama geçirilen Kaya Park Konakları iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numaraları şu şekilde: 0282 685 48 20 / 0532 595 68 65. Proje 2 blok halinde konumlanıyor...

Çorlu Royal Park'ta 120 bin TL'ye! Son 10 konut!

Çorlu'da inşa edelin Royal Park projesinde son 10 dairenin satışı yapılıyor

Çorlu Park'ta konut, otel AVM üçü bir arada

Çorlu Park Konutları Projesi 560 adet konut, alışveriş merkezi ve şehir oteli olmak üzere 3 ayaktan oluşuyor

Çorlu Royal Park Evleri'nde 115 bin TL'ye! Hemen teslim!

60 konuttan meydana gelen Royal Park Evleri'nde fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor

Çorlu Trio Park temel atma Haberi

Çorlu Trio Park temel atma


Satış ofisi ve örnek daire açılışı yapılırken temel atma törem de gerçekleştirildi. Orakçı Yapı ve firmalını Çorlu’da startını verdiği Trio Park projesi ile ilgili olarak bilgiler veren Orakçı Yapı Satış Müdürü Tümer Bucaklı: “Orakçı Yapı Orakçı Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerden biri. İnşaat sektöründe ilk ticari faaliyetimize alt yapı işleri ile başladık.


Bu tecrübeden yola çıkılarak gruba ait arsaların yatırını projelerine dönüştürülmesi karan afiııdı. Böylece Orakçı Yapı yem konut projelerine hayat vermeye başladı” dedi. Bucaklı: “Orakçı Yapı sektörde yetişmiş üç kuşağın tecrübesini ve geleneklerim içinde bulundurup kendilerinden çok daha uzun yaşayacak projeler gerçekleştirmeyi amaç ecliııdi. Bu amacı gerçekleştirmek içiıı grup şirketlerinin genelinde benimsenmiş ilkelerin tamamım bünyesinde barındıran bir anlayışla ilk koııut projesme başladı” diye konuştu.


Trio Park – Çorlu projesinin...