15 / 05 / 2024

siteler parkı

siteler parkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Manisa Siteler Parkı hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’e yeni bir sosyal alan olarak kazandırdığı Siteler Parkı ve Kafeteryası vatandaşların hizmetine sunuldu. Gece ve gündüz ilçeye ayrı bir güzellik katan sosyal alan, vatandaşlardan da tam not aldı.

Manisa Sarıgöl'ün yeni sosyal alanında sona gelindi!

Manisa Siteler Mahallesi’ndeki Alaşehir Caddesi üzerinde bulunan Siteler Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşüyor.

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Bahar İnşaat Aşkabat'ta park inşa edecek

Türk şirketi Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tın en eski yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgede park inşa edecek.

Agena Park Evleri'nde 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

siteler parkı Haberi

siteler parkı


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve eşi Nevra Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kafeteryadan çocuk oyun alanına

Siteler Parkı’nın 518 bin lira bedelle ihale edildiğini ve 150 takvim günü olarak projenin tamamlanmasının öngörüldüğünü belirten Başkan Ergün, “150 gün diyoruz ama yaptığımız tüm işler belirlediğimiz...