19 / 05 / 2024

Gelibolu icra haberleri

Gelibolu icra haberleri

Çanakkale İli Gelibolu İlçesi'nde yer alan ev ve arsanın satışı Gelibolu Sulh Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 1 Eylül 2014 tarihinde saat 09:00'da ihaleye çıkıyor...

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Gelibolu'da depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenen ve terkedilen okul binalarının yıkım çalışmalarına başlanıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin verdiği bilgide, "İlçemizde okul sıkıntımız yok" dedi.

Sözlü kira sözleşmesi icra takibi!

Kiranın ödenmemesi, mal sahibine tahliye etme hakkını doğuruyor. Bu tahliye icra takibi ile de yapılabiliyor. Peki, sözlü kira sözleşmelerinde durum değişir mi? Sözlü kira sözleşmesi icra takibi nasıl olur?

Gelibolu'na 10 milyon TL'lik arıtma tesisi yapıldı!

CHP' li Gelibolu Belediyesi, Kavaklıtepe köyü yolu üzerinde 24 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Atık Su Arıtma Tesisi'nin geçici kabulünü yaptı.

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu'na çevre düzenlemesi yapılıyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu’nda çevre düzenleme çalışmaları başladı. İsmail Elagöz, “2015-2016 eğitim-öğretim yılına yeni okul binamızda başlayacağız. " dedi.

Çanakkale Gelibolu'da 3.derece arkeolojik sit alanı kararı!

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi'nde bulunan bölgede yapılan incelemeler sonucunda 3.derece arkeolojik sit alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

Çanakkale Gelibolu'nda yol çalışmaları başladı!

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı.

Gelibolu Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediye Başkanlığı, Hocahamza Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 4 milyon 950 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 23 Temmuz 2015 Perşembe günü Saat: 15:00’de gerçekleşecek.

Gelibolu Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediye Başkanlığından Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Hocahamza Mahellesi'nde bulunan arsa 4 milyon 950 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz günü ihale edilecek.

Gelibolu ve Lapseki'deki arsa fiyatları uçtu!

Arazi avcıları’nın hedefinde şimdilerde Gelibolu ve Lapseki bölgeleri yer alıyor. Gelibolu’nun Bolayır köyünde mahkeme yolu ile 3 bin TL’den satışa çıkarılan 1.5 dönümlü bir tarla İstanbullu dev bir firma tarafından 40 bin liraya alındı.

Gelibolu-Lapseki bölgesinde arazi fiyatları arttı!

‘Arazi avcıları’nın hedefinde şimdilerde Gelibolu ve Lapseki bölgeleri yer alıyor. Çanakkale Boğaz Köprüsü, otoyol projesi ve hızlı tren söylentisi ile birlikte hareketlilik kazanan gayrimenkul piyasasında fiyatlar kimi yerlerde 10 kat arttı.

Gelibolu icra haberleri Haberi

Gelibolu icra haberleri

Gelibolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Çanakkale Gelibolu'da yer alan 3 adet arsayı, 1 adet evi, 2 adet tarlayı ve 1 adet arsayı 2 milyon 4 bin 775 TL'den satıyor. 


Çanakkale Hocahamza Mahalesi'nde yer alan arsaların tamamı boş vasfında olup, üzerlerinde hiçbir bina veya inşaat bulunmuyor. Çanakkale Boğazı manzarasına sahip olan arsalar, Gelibolu Belediye imar  ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yazısı gereğince bitişik nizam 4 katlı konut alanında kalırken ve bir kısmı imar yolunda bulunuyor.


Hocahamza mahallesinde yer alan bahçeli kargir niteliği taşıyan ev ise, Gazisüleymanpaşa 2.sokağında yakın cephede. Parsel üzerinde 2 katlı yığma kargir bina ahşap çatı kiremitle örtülü konutun  zemin katında 1 salon, 2 oda, mutfak, tuvalet, banyo bulunurken birinci katında 2 oda, mutfak, tuvalet ve banyo yer alıyor.


Atında kargir kahvehane...