14 / 05 / 2024

gelirin ne kadarına konut kredisi çekilir

gelirin ne kadarına konut kredisi çekilir

Ev kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen nakit desteği oluyor. Ev kredisi bazı özellikleri ile diğer kredi türlerinden daha avantajlı oluyor. Peki, ev kredisi gelirin ne kadarı olmalı?

İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte gözler maaş zamlarına çevrildi. Peki, İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Polis, başkomiser temmuz maaş zammı ne kadar olacak? Polis maaşlarına zam gelecek mi?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte polis ve başkomiser maaşları merak ediliyor. Peki, Polis, başkomiser temmuz maaş zammı ne kadar olacak? Polis maaşlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda fahiş zam artışları ile gündemden düşmüyor. Peki bugün hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bugün demir hurda fiyatlarına indirim geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Hangi maaş kaç TL? Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat!

"Dul ve yetim maaşlarına ne kadar zam geldi 2023?, Dul ve yetim maaşı ne kadar?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Peki Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Ekmek fiyatlarına temmuz zammı! 210 gram ekmek ne kadar olacak?

Temmuz ayı zamlı maaşların açıklanmasıyla birlikte birçok ürünün fiyatına da zam gelmeye başladı. Bu kapsamda ekmek fiyatlarının temmuz ayında artması bekleniyor. Peki ekmek ne kadar olacak?

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev indirim geldi. Son günlerde demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları bugün ne kadar? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

Peugeot Suv 2008 haziran ayına özel yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışta! Peugeot 2008 ne kadar?

Peugeot, Suv 2008 model aracı haziran ayına özel kampanyalı fiyatıyla satışa sunuldu. Peugeot Suv 2008 haziran ayına öze 1,99 faiz fırsatıyla satışta. Peki, Peugeot 2008 ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

Katiplik alımına yaklaşık 5 bin kişi başvurdu! Zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? 

625 kişilik katiplik ilanına 5 bini aşkın adaydan başvuru geldi. Peki zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? İşte merak edilenler...

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

gelirin ne kadarına konut kredisi çekilir Haberi

gelirin ne kadarına konut kredisi çekilir

Ev kredisi gelirin ne kadarı olmalı?

Ev kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen nakit desteği oluyor. Ev kredisi bazı özellikleri ile diğer kredi türlerinden daha avantajlı oluyor.


Örneğin ev kredisi diğer kredilerden daha uzun vadeli ve daha düşük faizli olabiliyor. Kredi kullanmak isteyen kimselerin bazı özelliklere sahip olması gerekiyor.


Kredi skoru düşük olmayan ve düzenli gelire sahip kimselerin ev kredisi onaylanıyor. Kredi taşınmazın yüzde 75'ine veriliyor. Geriye kalan kısmın peşinat olarak tüketici tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki, ev kredisi gelirin ne kadarı olmalı?


Bankalar kredi verirken kişinin gelirinin maksimum % 50 si kadar aylık taksit ödemesine izin veriyor. Bu kurala göre vade ve taksit hesaplaması yapılabiliyor. 


1000TL maaş alıyorsanız aylık 500TL kredi ödeyebilirsiniz. Kredi vadesi ile 500TL’yi çarptığınızda ne kadar ev...