15 / 05 / 2024

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu

Yapı Kredi Koray GYO, bağlı ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Gayrimenkul Değerleme Sistemi geliştirilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, kamulaştırma, toplulaştırma ve imar uygulamalarının etkililiğini artırmak ve piyasanın daha sağlıklı işlemesini sağlamak için Gayrimenkul Değerleme Sistemi'nin geliştirileceği açıklandı.

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, bağlı ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar yapılacak!

Şimşek, proje ile tapu ve kadastro bilgilerinin güncellenmesi, e-Devlet faaliyetleri ile entegrasyonu, kadastro dairelerinin vatandaşlık hizmetlerinin geliştirilmesi, gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar yapılması amaçlandığını kaydetti

Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı Ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi açıldı!

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi, Mehmet Kaya Şube Müdürlüğü'nde 330 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu Haberi

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu
Yapı Kredi Koray GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


"Bağlı Ortaklığımız Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin değerleme çalışması Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılmış olup, Düzeltilmiş Özvarlık Değeri Yöntemi ile yapılan ekteki değerleme raporu sonucunda, değeri 33.691.410 TL olarak tespit edilmiştir."


Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım değerleme raporu için