08 / 05 / 2024

Gelişim Mimarlık

Gelişim Mimarlık

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevdin Şimşek ve Vedat Şimşek ortaklığında kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Yeşim Cenik tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Gelişim Mimarlık Haberi

Gelişim Mimarlık

39 bin 422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında sosyal alanlar, spor alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor. 


Mimari tasarımının Gelişim Mimarlık’ın yaptığı borsa İstanbul Merkez bina dış cephesi Özkocaeli Cam firması tarafından, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. 


MN 50 sistemi, Çuhadaroğlu’nun performans testlerinden geçen sistemleri arasında yer alıyor.  


Milliyet



Haber Milliyet Business ekinde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'un Sarıyer ilçesinde 23 bin 976 metrekare C alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul'un merkez bina cephesi, Çuhadaroğlu tarafından MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. 39 bin 422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında, açık ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kafeterya, aerobik ve aletli jimnastik salonu, sauna, squash, sosyal alanlar, spor alanları, yeşil...