13 / 05 / 2024

Geliştirme Eğitim Vakfı

Geliştirme Eğitim Vakfı

PAGÇEV plastik ambalaj atıkları geri dönüştürecek yılda 105 milyon lirayı çöpten çıkaracak..

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de Rifat Melik Eşmen tarafından kuruldu.

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de A.Abdelazız A.E. tarafından kuruldu.

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Fatma Demir ortaklığında kuruldu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Geliştirme Eğitim Vakfı Haberi

Geliştirme Eğitim Vakfı

Otomotivden sağlığa, inşaattan ambalaja kadar birçok sektörde plastik kullanımı her geçen gün artıyor. Plastiğin sağladığı enerji tasarrufu, yarattığı katma değer ve çevreci yönü ile diğer birçok malzemeye göre daha avantajlı olduğu da bir gerçek. Durum böyle olunca plastiklerin bilinçli kullanımı ve geri dönüşümü büyük önem taşıyor. Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme Eğitim Vakfı (PAGEV), bu amaçla, 2013 yılı sonuna kadar ülke ekonomisine 105 milyon lira katma değer sağlayacak yeni bir oluşumu hayata geçiriyor: Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV)…


Geleceğe damgasını vuracak sektörler arasında gösterilen “geri dönüşüm”; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yaygınlaşıyor. PAGEV, Türkiye’nin üçüncü geri dönüşüm işletmesini hayata geçiriyor. Yetkilendirme çalışmaları devam eden PAGÇEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme...