28 / 04 / 2024

Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliği

Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliği

Tapuda yeni dönem başladı. 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmeliğe göre, arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerine ilişkin değişiklik yapıldı.

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Can tarafından kuruldu.

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Nasurov tarafından kuruldu.

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de A.Abdelazız A.E. tarafından kuruldu.

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Kahraman Erturgut tarafından kuruldu.

Hbj Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hbj Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Husaın Jobırov ve Ibrahımjon Jobırov ortaklığında kuruldu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 06.10.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Stellco Yapı Proje Geliştirme Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stellco Yapı Proje Geliştirme Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile  Şahin Bulut tarafından kuruldu.

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Okhan Onan tarafından kuruldu.

Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliği Haberi

Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliği

Tarım ve Orman Bakanlığının "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi  Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair  Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
 
Vatan'da yer alan habere göre; yeni yönetmelik değerlendirildiğinde, isteğe bağlı toplulaştırma, proje alanı içerisinde sayıca  ve sahip oldukları arazilerin alansal olarak yüzde 50'den fazlasına malik bulunan  arazi sahiplerinin veya kanuni mirasçılarının yazılı muvafakati ile yapılacak.
 
Köy tüzel kişilikleri, belediyeler, kooperatifler, birlikler gibi  tüzel kişilikler veya kamu kuruluşları, gerekçe raporları ile başvuruda bulunarak toplulaştırmayı talep edebilecek. 
 
Gerekçe raporunun yeterli görülmesi halinde, isteğe bağlı yapılacak  arazi toplulaştırması projeleri için proje alanı içerisinde sayıca ve sahip  oldukları arazilerin alansal olarak yüzde 50'den fazlasına malik bulunan arazi  sahiplerinin veya kanuni mirasçılarının yazılı muvafakati alınacak.


 
Toplulaştırmanın yapılacağı...