14 / 05 / 2024

gemi hastanesi ihale

gemi hastanesi ihale

Türkiye'nin ilk gemi hastanesi için hazırlıklar tamamlandı. Önümüzdeki ay ihaleye çıkacaklarını söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "200 metre uzunluğundaki gemi, yurtdışındaki hastalara da hizmet verecek" dedi...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Niğde eski devlet hastanesi yıkılıyor!

410 bin TL + KDV'ye ihale edilen Eski Niğde Devlet Hastanesi'nin içinde bulunan Diyaliz Merkezi ve esli Sağlık Meslek Yüksekokulu binasının yıkımı dün itibariyle başladı.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin ihale süreci TBMM'de!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin ihale sürecine ve inşaatta çalışan işçilerin bazı sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi 750 günde bitecek!

Giresun 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. Hastanenin 750 günde tamamlanması planlanıyor.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Adana Aladağ Hastanesi'nin ihalesi 30 Eylül'de!

Aladağ Hastanesi için ihale süreci başladı. İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada hastaneyle ilgili ihale dosyası hazırlama sürecinin tamamlandığı ve Aladağ Hastanesi inşaatı ihalesinin 30 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

gemi hastanesi ihale Haberi

gemi hastanesi ihale

Türkiye'nin ilk gemi hastanesi için hazırlıklar tamamlandı. Önümüzdeki ay ihaleye çıkacaklarını söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "200 metre uzunluğundaki gemi, yurtdışındaki hastalara da hizmet verecek" dedi.


Türkiye'nin ilk gemi hastanesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Önümüzdeki ay ihalesi yapılacak yüzen hastaneyle ilgili SABAH'a konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Fikir başbakanımızın. Özellikle Pakistan depremi ve Libya'da yaşanan olaylar nedeniyle vatandaşların Türkiye'ye nakli sırasında böyle bir ihtiyacın zorunluluğunu fark ettik" dedi. Hastane, 24 saat hizmet verecek. 200 metre uzunluğunda olan yüzen hastanede 206 yatak, 10 acil poliklinik, 8 ameliyathane, 16 yoğun bakım ünitesi ve diyaliz merkezinin yanı sıra 2 helikopter pisti ve ambulans botlar yer alacak. Ayrıca 122'si sağlık, 35'i ise gemi personeli olmak üzere toplam 157 çalışan bulunacak. Türkiye'nin imajına ciddi katkı...