22 / 07 / 2024

Gemi hastanesi proje

Gemi hastanesi proje

Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin dünyada bir ilk olması ümit edilen gemi hastanesinin de faaliyete geçirileceğini söyledi. Müezzinoğlu, "Gemi hastanesinin şu anda proje ihalesi sürecindeyiz. 3 yıl içerisinde hastane hizmete girecek.' dedi...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

11 yeni şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada ülke genelinde 11 Şehir Hastanesi için proje hazırlık çalışmalarının başladığını açıkladı.  

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Imperium No1 Residence geliyor! Yeni proje!

Imperium No1 Residence projesinde 77 adet konut ve 2 adet dükkan yer alıyor. Proje Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Esenler'e 500 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Esenler, 103 yataklı Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden sonra 500 yataklı ikinci devlet hastanesine de kavuşacak. Esenler'deki Askeri bölgenin ilk etabında hayata geçirilecek dev hastane için proje çalışmaları başladı.

Gemi hastanesi proje Haberi

Gemi hastanesi proje

Türkiye Sağlık Turizm Derneği tarafından düzenlenen 'VI. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi' WOW Hotel'de gerçekleşti. Kongrede konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de sağlık sektörünü değerlendirdi. Müezzinoğlu, 'Geçtiğimiz 10 yılda 75 milyon vatandaşımıza sağlığa hakkaniyetli ulaşım konusunda çok önemli mesafeler aldık. Sağlık hizmetleri kurumundaki standarttın 75 milyona ulaşımında önemli mesafeler kat ettik.' şeklinde konuştu.


Türkiye'nin dünyada bir ilk olması ümit edilen gemi hastanesinin de faaliyete geçirileceğini belirten Müezzinoğlu, şuanda proje ihalesi sürecindeyiz, ihale yapıldığında da 3 yıl içerisinde gemi hastanesi hizmete girecek.' Müezzinoğlu, gemi hastanesinin hem normal koşullarda, hem de olası bir afet durumunda hizmet vereceğini aktardı.


Sağlık turizminin ikinci ayağının serbest bölgeler olduğunu belirten Müezzinoğlu, 'Sağlıktaki serbest bölgeler yabancı hekim, tecrübe, tıbbi teknoloji ve yatırımcılar için cazip olma anlamında önemli dinamikler olacak....