02 / 05 / 2024

gemi kazası

gemi kazası

İstanbul Boğazı'ndan geçen Sierra Leone bayraklı gemi, dümeninde meydana gelen arıza nedeniyle Kanlıca'da Ethem Pertev yalısına çarptı. Yalıda ve gemide hasar meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Toruk tarafından kuruldu.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Karakurt tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yıldız tarafından kuruldu.

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

gemi kazası Haberi

gemi kazası

Sierra Leone bayraklı 106 metre boyundaki kuru yük gemisi, Kanlıca'da 42 numaralı Ethem Pertev yalısına çarptı. Olay anında yalının içinde olan Etel Baler ve ailesi şok yaşadı. Saat 13.01'de meydana gelen kazada can kaybı yaşanmadı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kaza Sierra Leone bayraklı 106 metre boyundaki "MAJED AND RANDY" isimli geminin, boğazdan kuzey-güney yönlü geçişi sırasında meydana geldi.


Geminin dümenindeki arızadan kaynaklandığı belirtilen kaza sonucunda, yalıda ve gemide hasar oluştu.


İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri ekipleri, kaza dolayısıyla seyir, kıyı emniyeti ile gemide can ve mal güvenliği tedbirleri aldı.


Kaza sonrasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında demirleyen "MAJED AND RANDY" gemisi, daha sonra kurtarma 3 römorkörü, 8 hızlı tahlisiye botu ve kılavuz kaptan eşliğinde Büyükdere'ye hareket etti.


SÜSLÜ YALI OLARAK BİLİNİYOR

Boğaziçi’nin en...