08 / 05 / 2024

gemi seyahati pahalı mı

gemi seyahati pahalı mı

Hafta sonu tatili ile bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar dünden itibaren Kuşadası Ege Liman İşletmeleri'nde bulunan Louis Oliympia ve Louıs Cristal isimli gemilerle Yunan adaları turlarına katıldı.

İşte Dubai'nin en pahalı apartmanı Palm Jumeirah!

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

İşte Dünyanın en pahalı 10 evi!

Dünyadaki en pahalı ve lüks evlerin ne kadar olduğunu merak etmişsinizdir. İşte Dünyanın en pahalı 10 evi...

İşte dünyanın en pahalı 10 evi!

Sizin için dünyada şu anda satışta olan en pahalı 10 evi bulduk. Bu listedeki en ucuz evi almak için üst üste 6, en pahalısına sahip olmak için ise 44 kere yılbaşındaki 50 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmanız gerekiyor.

Hatay'da gemi şeklinde fakülte inşa ediliyor!

Hatay'daki İskenderun Teknik Üniversitesi'de (İSTÜ) gemi şeklinde inşa edilen Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, ilginç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Kapalıçarşı kira bedeliyle İstanbul'un en pahalı noktası oldu!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı 'Kapalıçarşı', metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi, Yılmaz Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından 21 milyon 835 bin 270 TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Kavacık 'ta kuruldu.

İstanbul Boğazı'nda gemi yalıya çarptı!

İstanbul Boğazı'ndan geçen Sierra Leone bayraklı gemi, dümeninde meydana gelen arıza nedeniyle Kanlıca'da Ethem Pertev yalısına çarptı. Yalıda ve gemide hasar meydana geldi. İşte ayrıntılar...

2005 yılında İstanbul'un en pahalı 10 plazası!

2005 yılında emlak uzmanları İstanbul'un en pahalı 10 plazasını Milliyet için değerlendirmiş. Kiralanabilir alanı baz alınarak yapılan çalışmada bu 10 plazanın toplam değerinin 1 milyar 29 milyon dolar olduğu saptanmış.

İşte 25 ülkenin en pahalı konutları!

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Mersin'de gemi şeklinde bina yapıldı!

İsmailağa Cemati'ne yakın bir internet sitesinde Mersin'de 'Gemi şeklinde Kuran kursu' bulunduğuna ilişkin fotoğraflar var. Bir başka internet sitesinde ise kursun inşaatının 1 yılda tamamlandığı, 2015-2016 yılında hizmet vermesi planlandığı belirtti.

En pahalı şehir liginde İstanbul hızlı yükseldi!

Dünyanın en pahalı şehirlerini belirleyen araştırmaya göre, İstanbul geçen yılki 135’inci sıradan 99’unculuğa yükseldi. Dünyanın en pahalı şehri, 3. kez Angola’nın başkenti Luanda olarak belirlendi.

Körfez Geçiş Köprüsü kediyolu montajı için 5 gün gemi girişi yapılmayacak!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfeze gemi giriş çıkışı, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında yasaklandı.

İstanbul şehir hatlarına 3 yeni gemi!

Türk mühendisleri tarafından yapılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş’ye teslim edilen üç gemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle hizmete alındı.

gemi seyahati pahalı mı Haberi

gemi seyahati pahalı mı


Hafta sonu tatili ile bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar dünden itibaren Kuşadası Ege Liman İşletmeleri'nde bulunan Louis Oliympia ve Louıs Cristal isimli gemilerle Yunan adaları turlarına katıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin tatile çıktığı gemi turlarının kişi başı kabinine göre 209 ila 1164 euro olduğunu belirten gemi acentesi yetkilileri, yerli tatilcilerin 3 gece 4 gün paket programından yararlandıklarını belirtti.


Samos revaçta

Kuşadası'nın 20 mil açığında bulunan ve feribotla 2 saat süren Yunanistan'ın Samos adası tatilini yurt dışında geçirmek isteyen Türk vatandaşlarının akınına uğradı. Meander Travel Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Gür, bayram tatillerini Samos'ta geçirmek isteyenler için paket program hazırladıklarını belirtti. Gür, "99 euroluk paket programdan yararlanmak isteyen yaklaşık 6 bin Türk vatandaşı Yunanistan'ın Samos adasında bayram tatilini geçirecek" dedi. 2 feribotla sabah...