29 / 09 / 2024

gemlik adliye

gemlik adliye

Gemlik Adliye binasının depreme dayanıklı olmadığı ve tehlike altında görev yapan hâkim ve savcıların yanı sıra adliye personelinin de ölüm tehlikesi altında hizmet vermesine gösterdikleri tepki Ankara'da yankı buldu...

Bursa Gemlik'te kamu binalarının yıkımları sürüyor!

Adliye, emniyet Lojmanları gibi deprem testinden riskli çıkan binaları boşaltıp yıkan Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi Veysel Karani Camii yanındaki 4 katlı Osmaniye Kur’an kursunu da yıktı.

Elbistan Adliye Sarayı 20 milyon TL'ye yapılacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine yapılacak Adliye Sarayı'nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı.

Gemlik'te 2.4 milyon TL'ye satılık zeytin işletme binası!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Elbistan Adliye Binası 2017'de açılacak!

2015 Mart ayı içerisinde ihalesi yapılan Elbistan Adliye Sarayı’nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı.

Elbistan Adliye Sarayı 20 milyon TL'ye mal olacak!

Elbistan Adliye Sarayı’nın inşaatı önümüzdeki günlerde başlayacak. 17 firma doküman satın alırken, 15 firmanın teklif verdiği ihalede 13 teklif geçerli sayıldı. İhaleyi kazanan firma, Elbistan Adliye Sarayı için 20 milyon 83 bin TL teklif sundu.

Bursa Gemlik'te 7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Gemlik İlçesi'ne ait 2 gayrimenkul Gemlik Belediye Başkalığı tarafından 1 Eylül 2015 günü saat 09:30'da kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

Uşak'taki eski adliye binası yıkıldı!

Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent Park projesi kapsamında eski adliye binasının yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent Park projesinin kentin önünü açacak en önemli proje olduğunu söyledi.

Gemlik'te icradan 7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Gemlik İlçesi'nde bulunan 2 gayrimenkul Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından 1 Eylül 2015 günü saat 10:00 ile 10:15 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Adana'nın yeni Adliye Binası inşaatında sona gelindi!

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Bursa Gemlik'te kentsel tasarım başladı!

Gemlik Balık Pazarı'nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesinde uygulamaya geçildi.

Gemlik'te 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik Belediye Başkanlığı, bünyesindeki akaryakıt satış istasyonunu, kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı. Söz konusu istasyonun satış bedeli 2 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

gemlik adliye Haberi

gemlik adliye

Gemlik'te yeni adliye binası için ihale süreci başlarken, adliye geçici olarak kiralık binada hizmet verecek. Gemlik Adliye binasının depreme dayanıklı olmadığı ve tehlike altında görev yapan hâkim ve savcıların yanı sıra adliye personelinin de ölüm tehlikesi altında hizmet vermesine gösterdikleri tepki Ankara'da yankı buldu. Adalet Bakanlığı'nın daha önce kirasını yüksek bularak karşı çıktığı dere boyu mevkiindeki sosyal yaşam merkezi yanında bulunan iki bin 500 metrekarelik binaya olur vermesinin ardından söz konusu binanın iç düzenlemesine başlandı. Halen bin 250 metrekarelik 5 katlı ve apartman dairesinden oluşma binada hizmet veren Gemlik Adliye Sarayı'nın yeni binasında inceleme yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, zemin katında güvenlik, adli sicil ve icra birimlerinin yer alacağı binanın kullanışlı bir şekilde iç dizaynının yapıldığını söyledi.

Ayaz, hali...