08 / 05 / 2024

Gemlik Hisar belediyesi arsa ihalesi

Gemlik Hisar belediyesi arsa ihalesi

Gemlik Belediyesi, Hisar Mahallesi'ndeki otel alanlı arsayı ihale ile satıyor. İhale, 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

Tarihi Rumeli Hisarı'nın ortasına 22 adet konak projesi duyanları şaşkına çevirdi! İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) AK Parti yönetiminde olduğu dönemde kentin sembol tarihi mekanlarından Rumeli Hisarı'na konut yapma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Hisar belediyesi arsa ihalesi Haberi

Gemlik Hisar belediyesi arsa ihalesi

Gemlik Belediyesi, Hisar Mahallesi'nde yer alan otel alanlı arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 5 Aralık'ta yapılacak. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Gemlik Belediye Başkanlığından:

1 - Gemlik Belediyesine ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır. İhale 05.12.2017 Salı günü saat 09:00'da Hamidiye Mahallesi, Irmak Sokak, Sosyal Yaşam Merkezi Binası No: 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binası Kent Konseyi Toplantı Salonunda Encümen tarafından yapılacaktır.

2 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir
a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)
b) Taşınmaz mal satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
c) Geçici teminat bedeli makbuzu...