16 / 05 / 2024

Gemlik içkili mekanlar

Gemlik içkili mekanlar

Gemlik Belediyesi Kasım ikinci toplantısı yapıldı. Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda ilk konu Hamidiye Mahallesi 774 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın yolda kaldığından kamulaştırılması yönündeydi, öneri oybirliği ile kabul edildi.

Olası Marmara depreminin en riskli bölgesi: Tamamen taşınacaktı fakat...

Bursa'nın Gemlik ilçesi deprem riskinin azaltılması için 2017'de yayınlanan KHK ile taşınacaktı fakat bu durum gerçekleşmedi. Naci Görür'ün "Gemlik'i de etkileyecek 7.6’lık deprem bekleniyor" sözleri gözleri yeniden bu ilçeye çevirdi. İşte detaylar...

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

TOKİ Bursa Gemlik 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik 100 bin konut projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Akmerkez GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020 yılında da aynı koşullarda gerçekleştirilecek olan yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Reysaş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporunun Sonuç Bölümü!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2019 yılı sonunda ise yüzde 10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörüldü...

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

Gemlik'te tek katlı kafe için imar barışı başvurusu yapıldı!

Bursa Gemlik'te önünde sundurma bulunan tek katlı kafe için, '3 katlı yapı' gibi gösterilip imar barışı başvurusu yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Gemlik içkili mekanlar Haberi

Gemlik içkili mekanlar


 Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda ilk konu Hamidiye Mahallesi 774 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın yolda kaldığından kamulaştırılması yönündeydi, öneri oybirliği ile kabul edildi.


2.madde; Gemlik’in muhtelif yerlerinde bulunan mülkiyeti vatandaşa ait olan taşınmazların, mülkiyeti Gemlik Belediyesine ait © 3006 taşınmaz ile bedeli nispetinde takas yolu ile kamulaştırılması önerisi görüşüldü.


'’Kumla’da Müze Kafe’’

 Konu ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Zeytin Müzesi çalışmamız var. Paşa Konağının da bulunduğu bölgede, Atatürk Okulu Karşısı, eski Papaz Okulu altında bulunan binaları zeytin müzesi olarak kullanacağız. Eski Kumla Yağhanesi de Müze Kafe olarak kullanılacak’’ dedi.


Özgür Aksoy ise; ‘’bu konuda esnafın mağduriyetinin yaşanacağını düşündüğümüzden reddedeceğiz’’ açıklamasını yaptı. Öneri CHP’nin ret oyuna karşı, AKP ve MHP oyları ile kabul edildi.


    3.madde; Kumla Mahallesinde 145 ada,...