02 / 05 / 2024

gemlik mahalle olan köy yolları

gemlik mahalle olan köy yolları

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını söyledi..

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Gemlik'te 6.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik İcra Dairesi tarafından Bursa Gemlik Engürücük Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik zeytinlik olan taşınmaz üzerinde akaryakıt istasyonu ve eki binalar 6 milyon 171 bin 65 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 konut bugün ön satışa çıktı. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de yükseliyor. 

gemlik mahalle olan köy yolları Haberi

gemlik mahalle olan köy yolları

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi.

Bir süre önce yapımı tamamlanan Hisar Mahallesi’ndeki halı sahayı inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını ifade etti. Yılmaz, yatırım yapılmamış tek sokağın bile kalmayacağını vurguladı.

Önce Hisar Mahallesi’nde, daha sonra da Muratoba’da incelemelerde bulunan Yılmaz, yol genişleme çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi aldı. Yılmaz, “Köy meydanlarına önem veriyoruz. Bunun yanı sıra her mahalleye spor tesisi projemizi de bir bir yerine getiriyoruz. Katırlı, Şahin Yurdu, Hisar, Kurşunlu, Adliye, Kumla ve Umurbey mahallelerimizin ardından Muratoba da futbol sahasına kavuşacak”...