17 / 05 / 2024

gemlik şifa tesisi inşaatı

gemlik şifa tesisi inşaatı

Gemlik' de İstanbul yolu kenarında, yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Şifa Üniversitesi'nden Mavişehir'de satılık arsa!

İzmir'in imar planları tartışmalı bölgesi Mavisehir'de, Şifa Üniversitesi, sağlık tesisi imarlı 18 bin 375 metrekarelik arazisini, 35 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Gemlik'e şifa tesisi kurulacak!

Gemlik' de İstanbul yolu kenarında, yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e 2. spor tesisi!

Bütünşehir uygulamasının devreye girmesinden sonra ilçelerdeki yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik’te okullara yönelik yaptırdığı spor salonlarından ikincisinin inşaatı her geçen gün yükseliyor..

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e spor tesisi!

Bütünşehir uygulamasının devreye girmesinden sonra ilçelerdeki yatırımlarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi ’nin Gemlik’te okullara yönelik yaptırdığı spor salonlarından ikincisinin inşaatı her geçen gün yükseliyor.

gemlik şifa tesisi inşaatı Haberi

gemlik şifa tesisi inşaatı

Gemlik' de İstanbul yolu kenarında, yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı. Saniyede 2 litre debiye sahip suyun bulunduğu alanda sondaj yapıldı. Sondajlar neticesinde 75 metre derinlikte sıcaklık 38 dereceye, debi ise saniyede 3 litreye çıktı. Sondaj çalışmaları devam ederken, saniyede 6 litre debiye sahip, 40 derece sıcaklıkta suya ulaşılması hedefleniyor. 


PROJELER HAZIR 

Sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Recep Altepe, Bursa'nın aynı zamanda bir turizm şehri olması yolunda tüm imkanları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek "Mevcut saniyede 2 litre debisi ile bu su bir tesisi işletmeye yeterli. Hemen çalışmalara başladık. Sondaj sonucu hem debi hem de sıcaklık arttı. Daha da derine indikçe artacağını düşünüyoruz....