27 / 04 / 2024

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.



Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un18 Temmuz 2020'de başladığı Gemlik Tesisleri’ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, çevreci ve akıllı özellikleriyle “Bir Fabrikadan Daha Fazlası” şeklinde  tanımlanan TOGG Gemlik Tesisi’nde toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi, Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve aylık Yönetim Kurulu toplantısını Gemlik’te yapan TOGG Yönetim Kurulu üyeleri, merakla beklenen pistteki ilk deneme sürüşünü de yaptı.

TOGG un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Aktarılan detaylara göre, ‘Bozuk yol pisti’, ‘Yüksek hız pisti’, ‘Özel manevra alanı’ gibi farklı ihtiyaçlara göre dizayn edilen TOGG Gemlik Pisti'nde TOGG  prototipleri test edilecek. Ürün geliştirme ve kalite süreçlerinin test edileceği Gemlik Pisti'nin yapımı yaklaşık olarak 3 aylık bir zamanda tamamlandı. 

İşte Rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi


Geri Dön