29 / 04 / 2024

gemlik tıp merkezi

gemlik tıp merkezi

Konur Hastaneleri Gemlik'e tıp merkezi inşa ediyor. Poliklinik ve acil hizmeti verecek tıp merkezinin ardından ikinci bir binanın da inşaatına başlanarak Gemlik'in ilk özel hastanesi yapılacak...

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

Eyüp Sultan Araştırma Merkezi açıldı!

Eyüp ile ilgili tarih ve medeniyet araştırmaları yapmak üzere kurulan Eyüp Sultan Araştırma Merkezi (EYSAM) hizmete açıldı

1915 Çanakkale Köprüsü tarih tüpü ile ölümsüzleştirilecek!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün nirengi noktası temeline "tarih tüpü" konulacak. Yapı Merkezi Holding AŞ Kurumsal İletişim Koordinatörü Ayırga: "Amacımız yıllar sonra bölgede kazı yapacak arkeologlar tarafından eserlerin bilgilerine ulaşılmasını sağlamak" dedi.

Kocaeli Marmara Tıp Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Özel Derince Tıp Merkezi’nin açılışına katıldı. Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi No:13’te ikinci şubesini açtı.

İzmir Torbalı Tıp Merkezi hizmete açıldı!

İzmir'in tarım, sanayi ve inşaat sektöründe atağa geçen ilçesi olan Torbalı'da sağlık sektöründe de büyük gelişmeler yaşanıyor. İzmir'in en büyük tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi resmi olarak hizmete açıldı.

Gaziantep Alleben Tıp Merkezi hizmete açıldı!

Gaziantep yeni tıp merkezine kavuştu. Birçok branşta hizmet vermek üzere açılan Alleben Tıp Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kurdelayı keserken hayırlı olsun temennisinde bulundu.

10 tıp merkezine kapatma kararı!

İzmir’de Şifa Üniversitesi’ne bağlı 9 tıp merkezine YÖK tarafından verilen kapatma kararı tebliğ edildi. Başkent Üniversitesi’ne bağlı 1 tıp merkezi için de kapatma kararı verildi.

İstanbul'da yapılan tüp geçitler otelleri sevindirdi!

İstanbul Anadolu yakasını, Avrupa yakasına bağlayacak tüp geçitlerin yapılması, Ataşehir’de finans merkezi inşası ve Atatürk Havalimanı’nın şehir dışına taşınacak olması Anadolu yakasındaki otelcileri sevindirdi.

Koç Vakfı MedAmerikan Tıp Merkezi'ne 10 milyon dolar yatırım yaptı!

Vehbi Koç Vakfı'nın bünyesinde bulunan MedAmerikan Polikliniği, yeni yasalar çerçevesinde 10 milyon dolar yatırım ile MedAmerikan Tıp Merkezi'ne çevrildi. Merkez, Bağdat Caddesi, Feneryolu'nda 9 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Kocaeli'de Tüp Bebek Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan Özel Konak Hastanesi, 4 buçuk milyon liralık yatırımla ilimize Tüp Bebek Merkezi açtı.

Gözde Tıp Merkezi icradan 9.2 milyon TL'ye satılıyor!

Mersin'de bulunan Gözde Tıp Merkezi'ne ait bina, Mersin 1. İcra Dairesi tarafından 11 Mayıs 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

gemlik tıp merkezi Haberi

gemlik tıp merkezi
Konur Hastaneleri Gemlik'e tıp merkezi inşa ediyor. Poliklinik ve acil hizmeti verecek tıp merkezinin ardından ikinci bir binanın da inşaatına başlanarak Gemlik'in ilk özel hastanesi yapılacak. Tıp merkezi ile ilgili bilgi veren BAYTAŞ İnşaat'ın sahibi Yaşar Bektaş, toplam 3 bin metrekare kapalı alana sahip binanın bodrum hariç üç buçuk kat yüksekliğinde olacağını, 8 ay gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Bektaş, "Gemlik'e ilk özel tıp merkezi ve devamında hastane yapılacak.
Zemin düzenlemesi ve hafriyat bitti. Çok yakında temel betonunu atarak 8 ay gibi bir sürede binayı teslim edeceğiz" dedi.


Bursa...