05 / 05 / 2024

gemlik yeni bölge hastanesi nerede

gemlik yeni bölge hastanesi nerede

Bursa'nın Gemlik ilçesi modern bölge hastanesine kavuşuyor. 200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Bölge Müzesi Temmuz'da açılacak!

Muğla'da Anadolu coğrafyasına ev sahipliği yapan kültürlerin izlerini yansıtacak yeni bir bölge müzesi açılacak. Müze,16 milyon liraya tamamlanacak.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Camilo Sanchez Ortega,Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu!

Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega, Kolombiya'nın yeni Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

gemlik yeni bölge hastanesi nerede Haberi

gemlik yeni bölge hastanesi nerede


Bursa'nın Gemlik ilçesi modern bölge hastanesine kavuşuyor.


200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı. İhale prosedürünün tamamlanmasının ardından temel atılacak. 18 ay içinde tamamlanması planlanan Gemlik Bölge Hastanesi, Cihatlı köyü yolunda eski taş ocakları mevkiine yapılacak. Gemlik Belediyesi, söz konusu arazide daha önce alt yapı ve çevre düzenlemesi yapmıştı.


Gemlik'in marka değerini yükseltecek olan büyük yatırımın temelinin birkaç ay içinde atılacağı ve 2015 yılında da hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, hastanede 50 yataklı yoğun bakım ünitesinin yanı sıra helikopter pistinin de yer alacağını açıkladı. Gemlik'e bir büyük yatırımın daha gelmesinde öncülük yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, ihale aşamasında büyük katkılar sunan Bursa Milletvekili İsmail Aydın'a teşekkür ederken,...