17 / 05 / 2024

gemport oyak grubuna satıldı

gemport oyak grubuna satıldı

Gemport Gemlik Limanı'nın yüzde 54 hissesi için sözleşme imzalandı...

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Ziraat Bankası OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız ve uygun ödeme seçenekleri ile OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası sunuyor. Kampanyadaki fırsatlardan OYAK üyelerinin eşleri de yararlanabiliyor...

Ziraat Bankası'ndan Oyak mensuplarına konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası Oyak mensuplarına özel düşük faiz oranları ve uzun vade sürelerinde konut kredisi ürünü kullandırıyor...

Konut sektörü orta gelir grubuna yönelik proje üretecek!

TUİK İnşaat Maliyet Endeksi verileri açıklandı. Sektör temsilcileri tarafından, konut sektörünün özellikle orta gelir grubuna yönelik projelere daha fazla ağırlık verilmesi, üretim fazlası sorunun çözülmesi bekleniyor.

Ziraat Bankası Oyak üyelerine özel konut kredisi masrafları!

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü dahilinde özel fırsatlarla kredi kullandırıyor. Ziraat Bankası ilgili konut kredisi dahilinde konut kredisi tahsisi ücreti almıyor.

Elsan Elyaf'ın fabrika arazisi Oyak'ın!

Elsan Elyaf'ın 607 dönümlük fabrika arazisinin yeni sahibi Oyak Grubu oldu.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK ve TCC'den tarihi ortaklık!

OYAK, Türkiye çimento sektöründe tarihi bir adım attı. OYAK, Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticilerinden Taiwan Cement Company ile ortak olmaya karar verdi. 

Oyak Çimento'nun yüzde 40'ı 640 milyon dolara satılıyor!

OYAK Çimento hisselerinin toplam1.6 milyar dolar değer üzerinden yüzde 60'ının OYAK'ta kalması ve kalan yüzde 40'ının yaklaşık 640 milyon dolar TCC'ye devredilmesine karar verdi.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Ziraat Bankası'ndan Oyak üyelerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası Oyak üyelerine özel konut kredisi fırsatları sunuyor. Banka Oyak üyeleri için 120 ay vadeye kadar yüzde 2,19 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor...

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

gemport oyak grubuna satıldı Haberi

gemport oyak grubuna satıldı

Gemport Gemlik Limanı hisselerinin yüzde 54'ünü Oyak Grubu'na sattı. İş Bankası duyurduğu satış için, KAP'a açıklama yapmıştı. Söz konusu satış işleminin değerinin yaklaşık 350 - 400 milyon dolar olduğu tahmine...