28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Oyak mensuplarına konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası'ndan Oyak mensuplarına konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası Oyak mensuplarına özel düşük faiz oranları ve uzun vade sürelerinde konut kredisi ürünü kullandırıyor...



Ziraat Bankası Oyak mensuplarının konut kredisi ihtiyaçlarını karşılamak için Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü sunuyor. Söz konusu kredi fırsatından Oyak mensuplarının aile fertleri de yararlanabiliyor. Ziraat Bankası Oyak Üyelerine özel Konut Kredisi ürünü kapsamında 10 yıla kadar vadeli avantajlı fırsatlarla konut kredisi kullandırımı yapıyor. Konut kredisi kapsamında hayat ve konut sigortası zorunlu tutulurken konut kredisi konut değerinin azami yüzde 80’ine kadar kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine özel Konut Kredisi ürününde aylık yüzde 1.45 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19’a geliyor.

Ziraat Bankasından Oyak Üyelerine özel Konut Kredisi ürünü için 150.000 TL tutarında 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 3.600 TL, toplam ged ödeme tutarı ise 215.800 TL’ ye denk geliyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masrafları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre, Ziraat bankası ilgili konut kredisi ürünü için konutun durumuna göre en az 570 TL ekspertiz ücreti, ortalama 5ü TL DASK ücreti, 130 TL ipotek tesis ücreti uyguluyor. Ayrıca sigortalar kapsamında ise ortalama 180 TL konut sigortası ve 110 TL hayat sigortası masrafı alıyor.

 


Geri Dön