25 / 07 / 2024

gemport yeraltı madeni

gemport yeraltı madeni

Gemport, depolama yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor, Gemport Limanı, yeraltı madenlerini depolayacak...

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü’nde inşa edilecek 124 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde toplamda 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde hayata geçireceği 124 konut ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak.

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.

Gemport Gemlik Liman İşletmeleri'nden hisse satışı!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri Anonim Şirketine ait Gemlik Belediyesi Hisse Senetlerini satışa çıkardı. Gemlik Belediyesi'ne ait toplam hisse senetlerinin tahmini satış bedeli 103 milyon 321 bin 890 TL olarak belirlendi.

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nin ilk etabı 17 Ocak'ta tamam!

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Tuz Gölü doğalgaz yeraltı depolama projesinde ilk gaz bazma işlemi için tarih verdi.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün 332 bin 500 TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

gemport yeraltı madeni Haberi

gemport yeraltı madeni


Yapacağı liman yatırımıyla toplamda 2 bin 300 metrelik bir rıhtım uzunluğuna ulaşarak genelde kömür, demir gibi maden taşımalarında kullanılan capesize gemilerin yanaşabileceği bir liman haline gelecek olan Gemport, depolama yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Marmara Bölgesi’nin en büyük limanı haline gelmeyi planlayan Gemport, özellikle yer altı kaynaklarının ithalat ve ihracatına yönelik yatırıma başladı.


Türkiye’nin ilk özel sektör limanı olan ve geçtiğimiz aralık ayında Yıldırım Holding bünyesine dahil olan Gemport, Bursa başta olmak üzere birçok sanayi bölgesinin ithalat ve ihracatında ana denizyolu kapısı görevi görüyor. Asıl ticari faaliyeti konteyner taşımacılığı olan Gemport, her türlü araç ithalatı ile oto yedek parçaları, çelik rulo, demir ve sac ürünleri, kağıt, selüloz, tekstil ham madde ve ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş her türlü gıda ürünleri, makine...