17 / 05 / 2024

GEMSS Sergisi ne zaman

GEMSS Sergisi ne zaman

The Circle tarafından düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri yapılan bir toplantıda ilan edildi. 

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS 2019 seçkisi tamamlandı!

The Circle tarafından çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarların yenilikçi fikir ve projelerini kayıt altına almak ve uluslararası platformlara taşımak amacıyla düzenlenen GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi’nin seçim süreci tamamlandı...

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

Aksa, EEMKON 2015'e sponsor oldu!

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor oldu.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Hilti, inşaat sektörüne yönelik ürünleriyle fark yaratıyor!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti'nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Hilti ürünleri yoğun ilgi görüyor!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti'nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle U. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

İnşaat sektöründe Hilti inovasyonu farkı!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Hilti inovatif ürünleriyle fark yaratıyor!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri sergisi 31 Mayıs'a kadar sürecek!

Mimar Sinan hakkında bugüne kadar düzenlenmiş en kapsamlı sergi olan ‘Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri’ sergisi, MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Dokumaca Anadolu Efsaneler sergisi 17 Ekim'de!

TETSİAD Sponsorluğunda Gerçekleştirilen “ Dokumaca Anadolu Efsaneler” Sergisi Unutulmaya Yüz Tutmuş Binlerce Yıllık Dokuma Örneklerini Gün Yüzüne Çıkarıyor. Dokumaca Anadolu Efsaneler sergisi 17 Ekim'de gerçekleştirilecek.

GEMSS Sergisi ne zaman Haberi

GEMSS Sergisi ne zaman

The Circle tarafından çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki mimarların yenilikçi fikir ve projelerini kayıt altına almak ve bu fikirleri uluslarası bir platforma taşımak için düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri The Circle'da düzenlenen bir toplantıda duyuruldu.

VitrA ana sponsorluğunda ve Şişecam’ın dijital iletişim iş ortaklığında gerçekleştirilen GEMSS 2019 seçkisi, Sait Ali Köknar küratörlüğünde, mimarların yanısıra mimarlık kültürüne katkıda bulunmuş sanatçılar, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan multidisipliner bir seçici kurul tarafından belirlendi.
 
Başvuran 106 aday arasından 14 genç mimarın yaratıcı ve yenilikçi projeleri GEMSS sergisine dahil edilmek üzere seçildi. Antonio Cosentino (Ressam), Cem Sorguç (CM Mimarlık Kurucusu), Dürrin Süer (M+D Mimarlık Kurucu Ortağı), Doç. Dr. Hüseyin Kahvecioğlu (İTÜ Mimarlık...