07 / 05 / 2024

Gen Trafik Metal adres

Gen Trafik Metal adres

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Genç tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Buket Gençbayraktar tarafından kuruldu.

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Nihal Genç tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Daş tarafından kuruldu. 

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi bir yılda tamamlanacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 projeden oluşan 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı. Denizli'nin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi plana damgasını vurdu.

Metalarge İnşaat Metal Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalarge İnşaat Metal Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murtaza Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Gençlerbirliği Sokak'ta kuruldu.

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Denizli Üçgen Meydanı Projesi için düğmeye basıldı!

Denizli'nin trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projeye başlayacaklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sırada Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi var. Üçgen Meydanı Projesi için 5-6 aydır çalışıyoruz" dedi

Denizli Üçgen Meydanı 2016’da yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Alaşehir'de çocuklar için trafik eğitim parkı yapılacak!

Alaşehir Belediyesi, trafik kurallarını genç nesillere aşılamak amacıyla hayata geçireceği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ yapımına Kurtuluş Mahallesinde başladı.

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Genç ve Sinem Kader Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Gen Trafik Metal adres Haberi

Gen Trafik Metal adres

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Bilimum trafik işaret ve yön bilgi levhaları imalatı montaj, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Bilimum trafik işaretlerinde kullanılan malzemelerin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Bilimum trafik sistemlerine ait plan, proje, mühendislik hizmetleri yapmak. 4-Metal ürünlerinin imalatı , montajı , alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Amacına ilişkin olarak her türlü taahhüde girmek. 6-Amacına ilişkin olarak kurulmuş veya kurulacak şirket müessesesi ve firmalarda ortaklık kurmak, iştirak etmek devralmak ve devretmek. 7-Amacını gerçekleştirmek üzere gayrimenkuller almak, başkalarına satmak. Her türlü inşaatlar yapmak ihalelere katılmak devir ve ferağ ile bunlar üzerinde ipotek...