28 / 04 / 2024

Genç City İnşaat küçükçekmece

Genç City İnşaat küçükçekmece

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Peksoy ve Ömer Peksoy tarafından 150 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Küçükçekmece'de kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Kaan Babacan tarafından kuruldu.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Genç Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Bayraktar ve Üzeyir Demirel ortaklığında kuruldu. 

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Alsaleh ve Moutaz Alabbouch ortaklığında kuruldu. 

Genç City İnşaat küçükçekmece Haberi

Genç City İnşaat küçükçekmece

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Peksoy ve Ömer Peksoy tarafından 150 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Küçükçekmece'de kuruldu. 


Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...