18 / 05 / 2024

genç mobilya

genç mobilya

Önceden sadece orta yaş ve üzeri insanların tercih ettiği düşünülen klasik mobilyalar, son dönemde Osmanlı hayat tarzı ile ilgili dizilerinin etkisi ile artık gençler tarafından da çok fazla tercih ediliyor...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Mobilya sektörü İnteria'da buluşacak!

İNŞAAT sektörünün genç ve yenilikçi yatırımcısı Nobis A.Ş ilk yatırımı interia’yı 100 milyon Dolarlık yatırım ile hayata geçiriyor. Türkiye’nin en kapsamlı mobilya merkezi olarak konumlanan interia, Anadolu yakasının gelişen bölgesi Dudullu’da 110 bin m2’lik kapalı alanda faaliyet gösterecek. i

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Siteler'in mobilya sektöründe etkisi yüzde 10!

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak

genç mobilya Haberi

genç mobilya

Gençlere hitap eden klasik mobilya markası Asortie Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, son yıllarda Osmanlı hayat tarzlarını konu alan televizyon dizilerinin artması ile birlikte klasik mobilyaya ilginin arttığını ve bunun zannedildiği gibi sadece orta yaş üzeri kesim olmadığını, gençlerin de artık evlerinde klasik mobilya istediklerini söyledi.


Gençler Kendi Mobilya Tarzlarını Yarattı


Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerin klasik mobilyanın görkemli ve gösterişli yapısı ile modern mobilyanın konforunu bir arada sunan yeni tasarımları tercih ettiklerini ve bu halleri ile gençlerin aslında yeni bir mobilya tarzı yarattıklarını söyledi. Genel eğilim ise salon ve yatak odasının klasik, oturma odası ve çocuk odasının ise modern olarak dekore edilmesi.


Gafur Yılmaz “Modern mobilyanın rahatlığı ile klasik mobilyanın zarafetini bir arada sunan modeller oldukça az. Mobilya firmaları bu...