11 / 05 / 2024

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün Yusuf Tavaşı tarafından kuruldu. 


Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve mevzuu başlıca şunlardır. a. Bar, restorant, gazino gibi işyerleri açmak, kiralamak, kiraya vermek, çalıştırmak. b. Otel, motel, kamping gibi turistik tesisler açmak, çalıştırmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Tekne, yat işletmeciliği yapmak, tekne ve yat kiralamak, kiraya vermek. d. Turizm acentası açmak, turizm ekonomisine uygun faaliyetlerde bulunmak. e. Su sporları ile ilgili bütünfaaliyetleri yapmak. f. Yurt içi ve yurt dışı turistik geziler düzenlemek. g. Hediyelik eşya, halı, kilim ticareti yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. h. Konusu ile ilgili personel çalıştırmak. ı. Konusu ile ilgili bütün ihtiyaç malzemesi...