03 / 05 / 2024

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Türkiye’de 50 yaş üzeri 5 milyon konut kullanım ömrünü tamamladı!

Sektörel Toplantılar’ının ilkinde, gayrimenkul sektörü ve kentsel dönüşüme mercek tutuldu. Uzmanların, ‘Sanılandan yakın’ dediği Marmara depremi öncesi korkutan uyarı geldi: Türkiye’de 50 yaş üzeri 5 milyon konut kullanım ömrünü tamamladı.

Burcu Akdarı Toprak: İnşaat ticaret ve sanayide büyüme zayıfladı!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, ''Yılın geri kalanında özelikle Merkez Bankası'nın daha gevşek bir politika ile iç talebi ve iktisadi faaliyetleri hareketlendirmesi gerekiyor'' dedi

AB tarım ve çiftçi için dev paket hazırladı. Genç çiftçiler ve küçük çiftliklere özel bütçe ayrıldı

AB 1 Ocak 2023'de yürürlüğe girecek ortak tarım politikasıyla Avrupalı çiftçiye 300 milyar euronun üzerinde kaynak ayırdı. Genç çiftçiler ve küçük çiftçilere özel kaynak aktarımı yapılacak.

Kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici kararları geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici seçimini ve nasıl karar alınacağını kaleme aldı.

Binalarda yönetici ve denetçi görevleri nasıl bırakılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yönetici ve denetçi görevlerinin nasıl feshedilebileceğini kaleme aldı. 

Apartmanlara mahkemeden yönetici atanır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda 20 bağımsız bölümlü binada denetçi olduğunu belirten okuyucu, yeni yönetici seçimi için toplantı çağrısı yapıldığını ancak kimsenin gelmediğini söyledi ve yönetici seçiminin nasıl yapılacağını sordu.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Apartmanlarda yönetici nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamız dört dükkan ve dört mesken olmak üzere sekiz bağımsız bölümlü. Şu an seçilmiş bir yönetici yok. Bir kişiyi yönetici yaparsak bu geçerli olur mu? ' sorusunu cevapladı.

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Kat maliki dışındaki kimseler, yönetici olabilir mi?

Kat malikleri dışından seçilen yöneticinin dava ve icra takip işlemi yapabilmesi için kat malikleri tarafından kendisine bu konuda yetki verilmiş olması gerekiyor. Dışardan seçilen yönetici kat malikleri toplantısında oylamaya katılabiliyor.

Yönetici tek başına karar alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Yazlık sitede daire sahibiyim. Yönetici, kendine göre kararlar alıp yazdı ve buna göre para talep ediyor. Bu karar nedeni ile dava açıldı ama dava sürerken dahi, yönetici aynı parayı istemeye devam ediyor. Bütün bunlar geçerli midir? ' sorusunu yanıtladı.

14 maddede sitelerde yönetici ve denetici ataması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yönetici ve denetici ataması" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

5 maddede site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Haberi

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, girişimciliği teşvik etmek amacıyla doğu illerinde çalışmalarına devam edecek


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi. Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de Yeditepe Üniversitesi ile başlayan GYİAD Akademi'nin ODTÜ, Marmara, Galatasaray, Yıldız Teknik ve Koç üniversiteleriyle sürdüğünü ifade ederek, gerçekleştirilen eğitimlerle iş dünyasının birikiminin öğrencilere aktarıldığını belirtti. 


GYİAD Girişimcilik Komisyonu'nun hayata geçirdiği akademi kapsamında GYİAD gönüllüsü toplam 58 iş insanı ve yöneticinin üniversitelerde toplam 313'er saat ders verdiğini anlatan Toprak, şunları kaydetti: 


 "Üniversitelerimizde GYİAD Akademi ile öğrencilere gerçek hayatın pratiğini aktardık. Dönem sonunda 30 kadar proje jüri tarafından değerlemeye alındı. Geleceğin girişimcileri...