21 / 05 / 2024

Gença Çelebi

Gença Çelebi

Al Ge İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çakır ve Gença Çelebi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bakırköy, Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zeyrek ve Kutayba Ağaçelebi ortaklığında kuruldu.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Evini kiraya verdi! Hayatının şokunu yaşadı!

Bahçelievler'de günlük olarak kiralanan bir evde silahla başından vurulan 17 yaşındaki Uğur adlı genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın hemen ardından kaçan kişiler aranıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Galataport ile gençlere yeni istihdam alanı açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Galataport'ta açılacak olan otelde, Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi'nden öğrencilerin çalışacağını söyledi.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Gença Çelebi Haberi

Gença Çelebi

Al Ge İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çakır ve Gença Çelebi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bakırköy, Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.


Al Ge İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde yurtiçi ve yurtdışı kat karşılığı binalar yapmak ve gayri menkul alım satımını yapmak ve yaptırmak, 2.Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...