12 / 05 / 2024

Gençağa Meriç

Gençağa Meriç

Onbir İnşaat Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ömer Meriç, Gençağa Meriç ve Selen Enerji Tarım Madencilik ortaklığıyla kuruldu...

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Evini kiraya verdi! Hayatının şokunu yaşadı!

Bahçelievler'de günlük olarak kiralanan bir evde silahla başından vurulan 17 yaşındaki Uğur adlı genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın hemen ardından kaçan kişiler aranıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Gençağa Meriç Haberi

Gençağa Meriç

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Bestekar Şevkibey Sokak NO:19 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ömer Meriç, Gençağa Meriç ve Selen Enerji Tarım Madencilik ortaklığıyla...