15 / 05 / 2024

Gençer Genç

Gençer Genç

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Gençer tarafından kuruldu. 

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Ankara Gülpınar'a Kadın ve Gençlik Merkezi geliyor!

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi 2 dev yatırım kazanıyor. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

Osman Genç: Şehirlerimizi doğru inşa etmeliyiz!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim!

Gençer İnşaat imzasıyla Kırklareli İl'inde hayata geçirilen Gençer Kent Evleri projesi toplam 72 adet daireden oluşuyor. Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gençer Genç Haberi

Gençer Genç
Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER: Sanayi tesilerinde bina ve yapılarda kullanılan Kopmpansatörler,izoleli,izolesiz Fan ve Bağlantı hortumları,güneş enerji,kazan ve doğalgaz hortumları,sarkık ve gizli tip Sprinler, esnek metal hortumlar,fittingsler ezme piston ve başlıkları basınç,sıcaklık ve seviye göstergeleri, yangın hortum ve alarm sistemleri,kontak şamandıra ve aparatları, sıcaklık sensörleri,bronz ve paslanmaz çelik emniyet ventillleri basınç tahliye vanaları,sistem ve alarm vanaları, çekvalfler,aktüatör ve redüktörler,, basınc düşürücü vanalar, daryatör vanaları,vakum kurucılar ile vana kontenstop ve kompansatör ceketlerinin alım satımı,ithalatı,ihracatı ve üretimini yapmak. İNŞAAT: Kaba İnşaat Malzemeleri- İnşaat demiri,çelik konstrüksiyon,çivi,inşaat teli,çakıl,mıcır,moloz taş,ince ve kaba kum, yığma,harman,delikli tuğla,ateş tuğlası,gazbeton,kiremit,alçı,çimento,kereste,inş aat...